Utilizamos cookies propias y de terceros, para mejorar nuestros servicios y proporcionarte una mejor experiencia de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes obtener más información en nuestra Política de Cookies

PepsiCo

 1. Home
 2. Compañía
  1. Sobre PepsiCo
  2. Historia PepsiCo Iberia
  3. Nuestra Misión y Visión
  4. Valores y Filosofía de PepsiCo
  5. La Familia PepsiCo
  6. Nuestro Directivos
  7. Código de Conducta
  8. Premios y Reconocimientos
 3. Responsabilidad
  1. Resultados con Responsabilidad
  2. Productos
  3. Planeta
  4. Personas
 4. Marcas
  1. Nutrición
  2. Alvalle
  3. Aquafina
  4. Bitterkas
  5. Blue Tonic
  6. Cheetos
  7. Chipicao
  8. Doritos
  9. Gatorade
  10. Greip
  11. Kas
  12. Kasfruit
  13. Lay’s
  14. Lipton Ice Tea
  15. Matutano
  16. Mountain Dew
  17. Pepsi
  18. Quaker
  19. Radical
  20. Ruffles
  21. Santa Ana
  22. Sunbites
  23. Tropicana
  24. 7-up
 5. Medios
  1. Notas de Prensa
  2. Contacto Prensa
  3. Dossier de Prensa
 6. Carrera
Search PepsiCo
Share This Page:
More |

Home » Medios

PepsiCo aposta pel básquet femení amb el patrocini de l'equip Spar Citylift Girona

Barcelona, 7 de junio de 2018. -

 • La companyia reforça el seu compromís amb el lideratge femení i amb l’esport de Girona.
 • PepsiCo espera augmentar la seva presència a la zona en els propers anys

PepsiCo es converteix en el nou patrocinador de l’UNI Girona, equip de bàsquet femení de la Liga Dia i participant de la competició EuroCup Woman de les últimes dues temporades. Durant els propers dos anys, fins febrer del 2020 i amb la possibilitat de renovar per la següent temporada, PepsiCo donarà suport a l’equip a través de la presència de les seves marques principals, que inclouen a Lay’s, Doritos, Pepsi MAX i Gatorade, entre d’altres.

A part de la presència de publicitat de PepsiCo durant els partits de l’Spar Citylift Girona, a partir d’ara els aficionats de l’equip femení podran trobar tots els productes de la companyia, tant d’snacks com de begudes, al bar del pavelló municipal Fontajau. PepsiCo compta amb marques mundialment reconegudes com, per exemple, les patates Lay’s i les seves varietats entre les quals destaquen les Lay’s Mediterráneas, fregides en oli d’oliva 100%, i les Lay’s Gourmet, la versió premium d’aquestes patates.

Miquel Estany, Director de nous negocis de PepsiCo, valora positivament el nou patrocini: “Volem colaborar amb l’esport de Girona i creiem que participar en tots els esdeveniments que se celebrin a Fontajau és una gran oportunitat. Tanmateix, estem encantats de que l’aliança amb un dels principals equips de bàsquet femení del país ens permeti contribuir a donar visibilitat a la figura de la dona dins el món de l’esport d’elit”.

Xavier Fernández, Director General de l’Spar Citylift Girona, defineix l’acord com a molt satisfactori pel club: “sempre és una bona notícia que una empresa tan coneguda com és PepsiCo aposti pel bàsquet femení”. També ha parlat sobre la importància del projecte sòlid pel qual passa l’entitat gironina, evidenciant que “aquest és un dels motius pels quals les grans marques comencen a donar-nos suport; a banda de la gestió de responsabilitat social, estan comprovant la notorietat de l’esport femení.”

PepsiCo compta amb un pla per crèixer a la zona de Girona en els propers anys, augmentant la distribució dels seus productes i impulsant nous acords com aquest amb l’UNI Girona.

 

Sobre PepsiCo

Els productes PepsiCo es gaudeixen mil milions de vegades al dia en més de 200 països i territoris de tot el món. PepsiCo va generar més de 63.000 milions de dòlars de venda neta l’any 2017, gràcies a un portafoli complementari d’aliments i begudes que inclou Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker i Tropicana. La gamma de productes PepsiCo inclou una amplia gamma d’aliments i begudes que comprenen 22 marques que generen més de 1.000 milions de dòlars cada una en vendes anuals estimades.

Al cor de PepsiCo es troba Resultats amb Responsabilitat, la nostra creença fonamental de què l’èxit de la nostra empresa està indissolublement lligat a la sostenibilitat del món que ens envolta. Creiem que millorar contínuament els productes que comercialitzem, operar de manera responsable per protegir el nostre planeta i donar poder a les persones de tot el món és el que permet a PepsiCo mantenir una empresa global d’èxit que crea valor a llarg termini per la societat i els nostres accionistes.

PepsiCo a Espanya produeix i comercialitza un ampli ventall de productes d’alimentació i begudes de marques reconegudes com Pepsi, Kas, Gatorade, Lay’s, Matutano, Alvalle, Quaker i Tropicana, entre d’altres.

Per a més informació, visiti www.pepsico.es

Segueix a PepsiCo Iberia a:

 

Sobre l’Spar Citylift Girona 

L’Spar Citylift Girona ha consolidat un gran projecte realitzant alguns canvis profitosos pel club. S’ha estrenat president i s’han mantingut els dos grans patrocinadors: Spar i Citylift. Poder comptar amb Noe Jordana a la vicepresidència, deixant enrere sis temporades defensant els nostres colors des de la pista, suposa un pas endavant en la gestió institucional. Una plantilla renovada cada any per millorar en quant a qualitat, però que manté una base que la fa competitiva a la pista –amb Rosó Buch com a capitana– i amb la continuïtat del cos tècnic encapçalat per Èric Surís.

Un dels reptes del club segueix essent la potenciació de la base, que és un aspecte que considerem fonamental, consolidar l’aspecte esportiu  i incrementar el nombre d’abonats any rere any.